Trammmhuys

Trammmhuys, het restaurant waar alles kan....

Trammmhuys Voorburg is elke zaterdag geopend. In dit restaurant staat TV-kok Pierre Wind elke zaterdag in de keuken. Dat betekent dat (bijna) alles mogelijk is. U bepaalt namelijk de prijs, wij de culinaire invulling.

Er zijn op zaterdagen een drietal menu's, die hieronder staan beschreven:

Menu á la table:
Voor €59,50 verzorgen wij een compleet (minimaal 6 gerechten) aan tafel, welke wij aan tafel voor u bereiden/afmaken. Een uitgebreid menu, met veel spectakel aan tafel.

Menu Bricoleur:
U bepaalt op de avond zelf de prijs die u wilt uitgeven aan een menu. Wij zorgen dan voor de culinaire invulling. U laat zich compleet verrassen door onze chefs, waarbij het voor kan komen dat u tijdens het menu zelf een culinaire handeling aan tafel moet verrichten.

Menu Invention:
Dit menu heeft als basis het menu á la table. Daarnaast zal de brigade het menu uitbreiden/aanpassen naar een avondvullend programma, waarin Pierre Wind ongetwijfeld zijn nieuwste experimenten met u zal delen. Houdt u van culinaire dwarsheid of een experiment aan tafel? Dan is dit uw menu: €79,50 (wel graag voorafgaand aan uw reservering even doorgeven, als u voor dit menu kiest)!

Let op: Vanaf 23 januari a.s. starten we ook met onze "Culinaire Cadeauwinkel"; Trammmhuys Pop-Up Foodstore (woensdag t/m zondag van 8:00 tot 18:30). Via Instagrammm en op de (digitale) opening zullen we meer informatie hierover geven :-)

Meer info?

info@trammmhuys.nl
070 4067422
www.facebook.com/trammmhuys