Trammmhuys

In Trammmhuys is "alles" mogelijk...hieronder is ons concept beschreven:

In Trammmhuys is er een duidelijke "wisselwerking" tussen u en onze brigade! Een diner in Trammmhuys is dynamisch, energiek en anders.
Dat kan eigenlijk niet anders als Pierre Wind de leiding in de keuken heeft....! Er zijn 3 mogelijkheden:

Cuisine de Bricoleur (u bepaalt de prijs zelf)
Bij dit menu bepaalt u als gast zelf de prijs van het menu, wij zorgen voor de culinaire invulling. Wilt u lang tafelen, of juist kort? Een enkel voorgerecht of een compleet diner? U vertelt op de avond zelf wat u wilt uitgeven en wij zorgen voor een passend diner. Let op, Bricoleur is Frans voor "Doe het zelf". Dus sta er niet van te kijken als u bij sommige gerechten wordt gevraagd om zelf een "culinaire handeling" uit te voeren. Bent u bekend met smaakhengelen....?

Cuisine á la table (€55,- per menu)
Als u dit menu bestelt, worden de gerechten door middel van "Cuisine á la table" afgemaakt aan tafel. Een culinair circus, waarbij gerechten aan tafel worden gebakken of gerookt, etc. Een geweldig menu met veel speciale bereidingen door de Trammmhuys brigade, aan uw tafel!

Menu "Ontspoord" (€131,50 per menu, enkel op basis van reservering)
Wilt u culinaire dwarsheid ervaren? En schrikt u er niet van om een gehele avond Pierre Wind aan uw tafel te hebben? Dan is het menu "Ontspoord" uw menu! Enkel op basis van reservering kan hij persoonlijk een menu op maat verzorgen. Dit menu is "Ontspoord" en wordt door Pierre Wind zelf bereid en geserveerd. Schrik niet als het zomaar 8, 9 of wellicht 14 gangen worden. U bent overgeleverd aan de culinaire dwarsheid van onze chef. Dit avondvullende menu kost €131,50 en omvat zowel uw eten als drinken (exclusief buitenlands gedistilleerd). Let op, dit menu is enkel op basis van reservering (welke door Trammmhuys is bevestigd) mogelijk. 

Dieetwensen?

Eet u graag vegetarisch, veganistisch of heeft u een voedselallergie? Gaarne ontvangen wij deze informatie voorafgaand aan uw reservering!