Trammmhuys

Werken bij....

Trammmhuys Voorburg en Tramrestaurant Hoftrammm zijn twee verschillende restaurants. Ieder met zijn eigen, creatieve en innoverende concepten.

Toch zijn er duidelijke verwantschappen. Zoals Pierre Wind, die op geheel eigen wijze, Executive Chef is van beide restaurants en hierdoor de culinaire verantwoording draagt. Ook is hij de direct leidinggevende van de keukenbrigade.

De bedieningsbrigade van zowel Hoftrammm als Trammmhuys wordt geleid door oprichter/eigenaar Bobby van Galen. Betrokkenheid, hoffelijkheid en persoonlijke benadering zijn kernwoorden in het gastvrijheidsprincipe binnen beide bedrijven.

Met een betrokken brigade, is het ons doel om iedere gast binnen onze restaurants een bijzondere avond te geven. Dat kan alleen maar door een samenspel van de juiste entourage, service en uiteraard bijzonder(e) smaakvolle gerechten. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze bediening- of keukenbrigade, voor zowel Trammmhuys als Hoftrammm. Lijkt het je fantastisch om een bijdrage te kunnen leveren binnen deze twee restaurants? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar bobby@hoftrammm.nl. Geen ervaring, geen probleem! Motivatie en gedrevenheid, dat is wat belangrijk is, want kennis kunnen we je bijbrengen, die andere eigenschappen niet!